Grup Excursionista La Salle :: Notícies
Titular notícies
Dissabte 30 Abril 2011
 Santiago Gracia i Robert Vidal guanyen el 2n Ral•li Arc’teryx 12h d’Escalada Terradets

En una llarga i renyida jornada d'escalada celebrada el passat dissabte 30 d’abril en el Congost de Terradets (Tremp-Lleida), Santiago Gracia i Robert Vidal es van proclamar vencedors del “2n Ral•li Arc’teryx 12h d’Escalada Terradets”, prova puntuable per la 2º liga de Rallyes d'Escalada organitzada per la FEDME. La cordada del Matarranya van aconseguir escalar 7 vies, sumant entre totes elles: 1.740 mt .

En la categoria femenina es va produir un empat entre les cordades formades per l’Ingrid Casanovas amb la Juana González (5 vies, 1070 mt) d'una banda i Blanca Ardanaz amb María Alsina (4 vies, 1095 mts), per l'altre. Tenint en compte que el reglament diu que en cas d'empat, quedarà per davant la cordada que hagi escalat un major nombre de vies, les primeres es van proclamar campiones en la seva categoria i per tant els punts corresponent a la mateixa, encara que l'organització els va lliurar el premi “ex-equo” a les dues cordades. catalanes

Esther Fresneda i Ruben González, van rebre el premi a la primera cordada mixta, després d'escalar 1.220 mt corresponents a les 4 vies escalades per la cordada llevantina.

Finalment els aragonesos Ignacio Cinto amb Lorenzo Ortas van aconseguir la categoria veterans gràcies als seus 1.120 mts i 2 vies escalades.
Independentment de les cordades guanyadores a cada cagtegoria, totes i cada una de les cordades participants en el Ral·li, van sortit a l’escenari per recogir un merescut premi.
En total es van inscriure els 30 equips que el reglament marca com a nombre màxim de cordades que poden participar en un Ral•li 12h d’Escalada, però a l'hora de donar la sortida, 2 de les cordadas inscrites no es van presentar a la sortida.
A les 8 en punt del matí començava aquesta marató vertical, finalitzant a les 8 en punt de la tarda, havent acavat totes les cordadas les respectives vies que havien anat triant en funció de la seva estratègia.

Una vegada finalitzades les escalades, els participants i l’organització es van traslladar fins a Tremp on es va celebrar el sopar-lliurament de premis amb la presència de l'Alcalde de Tremp, el Sr Victor Orrit, el Vicepresident de la FEDME, Jose Luis Rubayo i d’en Jaume Abella, President del Club organitzador (GELS) .

El punt final de la jornada ho va posar l'emotiu homenatge que l'organització havia preparat als primers escaladors de la via CADE, la segona via oberta en el Congost, a l'octubre de 1963. Van estar presents l’Emili Civis i en Ferràn Abella, que juntament amb en Claude Colins il’ Emili Gil, componien la cordada que es va fer amb aquesta escalada que actualment s'ha convertit en la gran clàssica del Congost.

El final de festa va ser a càrrec de David Palmada, un dels majors exponents mundials de l'escalada artificial, amb la projecció de la seva pel·lícula “Oju Peligru!!!”.
Aquesta prova ha estat patrocinada per Arc’teryx i va comptar amb la col·laboració de Black Diamond, Sterling Rope, les botigues Wala, Wild Wolf i l'Ajuntament de Tremp.

Classificació Ral·li Arc'teryx 2011

Dissabte 23 Octubre 2010
La trobada inclou el pícnic de dissabte i diumenge, sopar, dormir, esmorzar, assesorament professional i xerrades tècniques.
http://elsbousdelasalle.blogspot.com

Aquí pots trobar-hi el cartell.


Dijous 21 Octubre 2010
 Tindrà lloc el 21 d'octubre a l'auditori de la Salle.
Aquí pots trobar el Cartell

Dimecres 13 Octubre 2010
Aquí pots trobar el detall de la informació - cartell 

Diumenge 12 Setembre 2010
 Un any més arrenca l'escola d'escalada Jove de la Salle

Feed RSS de notícies
últimes imatges
vols estar-ne al dia?

subscriu-te a la llista de distribució
amb el suport de